Garantie

Corian® Solid Surface producten zijn mooi, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Standaard reiniging en onderhoud houden het Corian® Solid Surface oppervlak mooi en helpen de oorspronkelijke staat ervan te bewaren.

Maar het is goed om weten dat uw Corian® Solid Surface product een 10-jarige beperkte garantie heeft van Dupont, een bedrijf met een uitstekende reputatie, en meer dan 50 jaar ervaring in Solid Surface.

DuPont is een naam waarop u kunt rekenen voor kwaliteit en de ondersteuning aan onze klanten eindigt niet bij de verkoop. DuPont heeft een groot netwerk van getrainde en gecertificeerde professionelen die ervoor zorgen dat de verwerking en installatie vlot verlopen zodat eindgebruikers helemaal tevreden zijn met hun aankoop.

 

Corian® Solid Surface 10-Jarige Beperkte Garantie Programma's

Onder de 10-Jarige Beperkte Garantie zal DuPont naar eigen inzicht, werkoppervlakken en verticale decoratieve toepassingen binnenshuis verwerkt en geïnstalleerd door een Corian® Quality Network Partner Verwerker (*), repareren of vervangen als de installatie faalt door een productiefout van het originele Corian® Solid Surface product en dit gedurende de eerste tien (10) jaar vanaf de oorspronkelijke installatiedatum.

De 10-Jarige Beperkte Garantie is niet van toepassing als het Corian® Solid Surface product werd verwerkt en/of geïnstalleerd door bedrijven die geen deel uitmaken van het Corian® Quality Network.

(*)Een Corian® Quality Network Partner Verwerker is een bedrijf dat een technische training heeft gekregen van DuPont en waarvan de vaardigheid in het verwerken en installeren van Corian® Solid Surface werd nagezien en gecertificeerd door DuPont.

 

Indien u een particulier bent "klik hier" om de volledige 10-Jarige Beperkte Garantie voor Residentiële Toepassingen incl. overdraagbaarheid te raadplegen.

Indien u een professioneel bent "klik hier" om de volledige 10-Jarige Beperkte Garantie voor Commerciële Toepassingen te raadplegen.

 

Het Corian® Design team is verheugd u onze web2case online dienst aan te kondigen waarmee klachten betreffende werkbladen gemaakt uit Corian® Solid Surface en verwerkt plus geïnstalleerd door bedrijven die behoren tot ons Corian® Quality Netwerk, geregistreerd kunnen worden.

Deze dienst is beschikbaar via link https://dpscrm.secure.force.com/CorianWarrantyForm

Eenmaal u het formulier hebt verstuurd, ontvangt u een bevestiging per email met een unieke referentienummer.

We vragen u om ons via deze email de gevraagde documentatie (kopie van installatiefactuur, foto’s van het werkblad en van het probleem) te bezorgen.

Zonder deze documenten en foto’s zijn we niet in de mogelijkheid uw klacht te behandelen.

Van zodra u ons de gevraagde documentatie heeft bezorgd, contacteren we u via email of telefonisch.